18 maj 2019
11:00

Lekeryd-Svarttorps SK

Referat: Bäckseda IF svart - Lekeryd-Svarttorps SK

Idag gästade Lekeryd-Svarttorps SK paradisvallen och tackade för lektionen de bjöds på. Bäckseda satte bra fart på bollen och gjorde för dagen den bästa perioden av 3. 4-0 slutade den och det fanns bud på många fler mål. Motståndet fick eftersom Bäckseda hade ledningen med 4 bollar sätta in ytterligare en spelare och detta ihop med att farten sänktes något gjorde att spelet jämnades ut något. Ytterligare 1 mål han det bli innan perioden var slut och en stabil 5-0 ledning inför sista tredjedelen. Under de sista 20 minuterna fick vi se nätet rassla 3 ggr och det var även under denna period som motståndet var närmast att spräcka nollan. En bra insats av alla spelare där när man släppte bollen till varandra vann mycket mark på planen och skapade chanser.